نحوه محاسبه خسارت بیمه بدنه و پرداخت آن
تیمشیم: اگر می خواهید بدانید که نحوه محاسبه خسارت بیمه بدنه چگونه است یا برای پرداخت خسارت بیمه بدنه کجا مراجعه کنید، مقاله پیش رو پاسخگوی تمامی سوالات شماست. فرض را بر این میگذاریم خرید اینترنتی بیمه بدنه خودرو انجام شده و اکنون قرار است درباره خسارت کلی حرف بزنیم. نحوه محاسبه خسارت و هر چیزی که مربوط به تعیین و پرداخت خسارت بیمه بدنه شود را در این مطلب به طور مفصل شرح میدهیم. منظور از خسارت کلی در بیمه بدنه ماشین، شرایطی است که در آن ماشین شما را دزدیدهاند یا چنان آسیب دیده که دیگر قادر به استفاده از آن نیستید. اینجا است که بیمه بدنه ماشین، به کمکتان میآید و میتوانید مبلغی را متناسب با ارزش ماشینتان از شرکت بیمه دریافت کنید. اما به این آسانیها که مینویسیم هم نیست. فرایندی دارد که در ادامه شرح خواهیم داد.

مبنای محاسبه این که خودرویی مشمول خسارت کلی میشود یا نه، شرایطی است که طبق ماده ۱۹ آئین ۵۳ شورای عالی بیمه گفته شده است. درواقع طبق این ماده، خودرو را زمانی از بین رفته تلقی میکنند که حداقل ۶۰ روزی از زمان دزدیده شدن آن گذشته و پلیس آن را پیدا نکرده باشد. اگر صحبت از تصادف و آسیب فیزیکی خودرو باشد، زمانی خسارت کلی شامل حال بیمهگذار میشود که هزینه تعمیر و تعویض قسمتهایی که آسیب دیدهاند به علاوه هزینه انتقال خودرو، به طور کلی بیش از ۷۵ درصد قیمت روز خودرو باشد.
قبل از خواندن این مقاله:
قبل از خواندن این مقاله:
در صورت تصادف و آسیب فیزیکی به خودرو ، زمانی خسارت کلی شامل حال بیمهگذار میشود که مجموع هزینه
تعمیر و تعویض قسمتهای آسیبدیده بهعلاوه هزینه انتقال خودرو، بیش از ۷۵ درصد قیمت روز خودرو باشد.

نحوه پرداخت خسارت کلی بیمه بدنه
معیاری که از آن جهت محاسبه میزان خسارت کلی خودرو استفاده میشود، ارزش معاملاتی خودرویی است که در بیمهنامه نوشته شده است. وقتی صحبت از خسارت کلی خودروی سرقتی و پرداخت آن در میان باشد، فرد بیمهگذار باید سند خودروی خود را به شرکت بیمهگر ارائه کند. اگر بعد از یک سال که پرداخت خسارت انجام شد و مالکیت خودرو به نام شرکت بیمهگر ثبت شد، آن خودرو پیدا شود، این امکان در اختیار شرکت بیمه قرار دارد که خودرو را به فروش برساند و مبلغی را نیز به بیمهگذار برگرداند.
نحوه محاسبه خسارت جزئی بیمه بدنه
به جز مواردی که بالاتر به آنها اشاره کردیم، هر خسارت دیگری که بیمه بدنه ماشین آن را شامل شود جزو خسارت جزئی بیمه بدنه به شمار میرود. نحوه محاسبه خسارت جزئی هم به هزینه تعمیر، دستمزد و قطعاتی که تعویض شوند بعد از کسر استهلاک، فرانشیز و اضافه شدن هزینه حمل بستگی دارد. درواقع برای برآورد خسارت جزئی بیمه بدنه ماشین، همه این موارد در نظر گرفته و محاسبه میشوند.
برای آشنایی با موارد خسارت جزئی در بیمه بدنه و پوششهای اضافی کلیک کنید.
عوامل کلیدی در محاسبه خسارت جزئی
هزینه تعمیر
هزینه دستمزد
قیمت قطعات تعویضی
هزینه حملونقل خودرو
هزینه نهایی بعد از کسر استهلاک و فرانشیز از موارد فوق محاسبه میشود.
در خسارات جزئی همانند خسارات کلی اگر حمل و انتقال ماشین شما هزینهای داشته باشد، شرکت بیمه آن را پرداخت میکند.
در ارتباط با خسارات جزئی، پس از اعلام خسارت، شما ماشینتان را به مراکز کارشناسی و ارزیابی خسارت شرکت بیمهی خودروی خود میبرید تا کارشناسان شرکت بیمه، خسارت وارد شده را بررسی و قیمتگذاری کنند. بعد از تعمیر کامل، ماشین شما مجدداً توسط همان کارشناسان بررسی میشود که بدانند نقص آن کاملاً برطرف شده است و هزینه پرداختی از سوی بیمه برای تعمیر خسارت مشخصشده در پرونده هزینه شده است و نه چیز دیگر.
مدت زمان پرداخت خسارت بیمه بدنه ماشین
این چیزی نیست که بشود خیلی قطعی درباره آن صحبت کرد. مهلت پرداخت خسارت بیمه بدنه خودرو متفاوت است. چیزی که مشخص و آشکار است، این است که بیمهگذار که شما باشید باید به سرعت و بعد از وقوع حادثه، بیمهگر را از اتفاق رخ داده مطلع کنید. مدت زمانی که جهت اطلاع حادثه به بیمهگر دارید، ۵ روز کاری است و باید به صورت کتبی درباره حادثه پیش آمده، آنها را مطلع کنید. بعد از این که پرونده بیمهگذار، بررسی شد و مبلغ خسارت هم تایید شد، شرکت بیمهگر باید اقدام به پرداخت خسارت بیمه بدنه خودرو کند.
ما در تیم شیم در حال برنامهریزی و تلاش هستیم تا همانطور که با خرید اینترنتی بیمه بدنه خودرو فرایند استعلام و مقایسه قیمت بیمهنامههای شرکتهای مختلف را ساده کردهایم، فرایند اعلام و دریافت خسارت را هم آسانتر کنیم.
اگر مسئله سرقت مطرح باشد، ۶۰ روز از اعلام سرقت طول میکشد تا پرداخت خسارت صورت پذیرد. در دیگر خسارات مرتبط با بیمه بدنه، مهلت پرداخت خسارت بیمه بدنه تنها ۱۵ روز است. دانستن این نکته نیز حائز اهمیت است که پرداخت خسارت بیمه بدنه، متناسب با مبلغی است که بیمهگذار جهت بیمه شدنش پرداخت کرده است. چند نکته دیگری که در ارتباط با بیمه بدنه وجود دارد این است که امکان تعمیر خودرو یا جایگزین کردن آن با خودروی دیگر توسط شرکت بیمهگر وجود دارد.
اگر میان بیمهگذار و بیمهگر، توافقی بر سر مبلغ خسارت صورت نگیرد، چه باید کرد؟
اگر چنین اتفاقی رخ دهد و چاره دیگری پیش روی بیمهگذار نباشد، این امکان برای او وجود دارد تا توافق میان خود و شرکت بیمهگر را فسخ کند. با انجام چنین کاری حق بیمه مدت اعتبار بیمه به شکل روزشمار محاسبه میشود و باقیمانده آن به بیمهگذار بازگردانده میشود و بیمهگذار میتواند سراغ شرکت بیمهگر دیگری برود و از آن طریق اقدام به خرید اینترنتی بیمه بدنه خودرو خود نماید. روشهای آسانی برای انجام چنین کاری وجود دارد که در میان روشهای مختلف میتوان به استفاده از اینشورتک تیم شیم جهت مقایسه و بررسی شرکتهای بیمه مختلف اشاره کرد. از این طریق میتوانید به صورت آنلاین به شکلی آسان جهت خرید بیمه بدنه خودروی خود اقدام کنید.
خرید اینترنتی بیمه بدنه خودرو؛ آری یا نه؟
این از همان سؤالات بدیهی و واضحی است که دوست داریم از خودمان بپرسیم. اینکه آیا میصرفد یا نه؟ آنقدر مزایای بیمه بدنه و خساراتی که تحت پوشش آن قرار میگیرند، زیاد است که ضرورت خرید آن را امری بدیهی میسازد. اکنون این امکان در اختیار شما قرار گرفته است که تنها با چند کلیک جهت خرید آنلاین بیمه بدنه ماشین خود اقدام کنید. علاوه بر این تیم شیم برای نخستین بار، امکان خرید بیمه تیمی را برایتان فراهم ساخته که میتوانید مطالب مربوط به آن را مفصل بخوانید و سپس جهت خرید اینترنتی بیمه بدنه خودرو اقدام نمایید.
بعد از خواندن این مقاله:
بعد از خواندن این مقاله:
سوالات متداول
معیاری که از آن جهت محاسبه میزان خسارت کلی خودرو استفاده میشود، ارزش معاملاتی خودرویی است که در بیمهنامه نوشته شده است. وقتی صحبت از خسارت کلی خودروی سرقتی و پرداخت آن در میان باشد، فرد بیمهگذار باید سند خودروی خود را به شرکت بیمهگر ارائه کند.
نحوه محاسبه خسارت جزئی هم به هزینه تعمیر، دستمزد و قطعاتی که تعویض شوند بعد از کسر استهلاک، فرانشیز و اضافه شدن هزینه حمل بستگی دارد. درواقع برای برآورد خسارت جزئی بیمه بدنه ماشین، همه این موارد در نظر گرفته و محاسبه میشوند.
- هزینه تعمیر
- هزینه دستمزد
- قیمت قطعات تعویضی
- هزینه حملونقل خودرو
ترتیب پیشنهادی مقالات:
۱- بیمه بدنه چیست۲- پوشش های بیمه بدنه
۳- مقایسه بیمه بدنه ها
۴- بهترین بیمه بدنه
۵- ارزانترین بیمه بدنه
۶- قیمت بیمه بدنه
۷- بیمه بدنه اقساطی
۸- محاسبه بیمه بدنه
۹- تخفیف بیمه بدنه
۱۰- انتقال بیمه بدنه
۱۱- مزایای بیمه بدنه
۱۲- الحاقیه بیمه بدنه
۱۳- خرید بیمه بدنه
۱۴- بیمه بدنه خودرو ها